Heerlijk bastogne-karamel-bananen toetje! Dit moet je proberen…

Bij een lekker kerstdiner hoort natuurlijk een overheerlijk toetje. Nu hebben wij een recept gevonden waar je niet veel voor nodig hebt, maar waar je gasten van zullen smullen. Je hebt er weinig voor nodig en het staat zo op tafel!

bastogne

Dit heb je nodig voor 6 tot 8 toetjes:

  • 2 pakjes Vanille kloppudding (Dr. Oetker)
  • 3 bananen
  • Karamelsaus
  • 2 pakjes verse slagroom
  • Bastognekruimels (goed mixen met 70 gram gesmolten boter)

Hoe ga je te werk?

Leg eerst een laagje vanillepudding op de bastogne laag, daarbovenop leg je 3 schijfjes banaan. Spuit er vervolgens een laagje slagroom op, strooi er wat bastognekruimels overheen en tot slot de karamelsaus. Herhaal dit nog een keer tot het glas mooi gevuld is.

karamel

Garneer het met een stukje banaan en wat karamelsaus. Je gasten zullen dit recept geweldig vinden! Ga jij met dit recept aan de slag? Laat het weten in de reacties en vergeet dit overheerlijke dessert niet te DELEN met je vrienden op Facebook!

No Replies tot "Heerlijk bastogne-karamel-bananen toetje! Dit moet je proberen…"

    Laat een reactie achter

    Je email adres wordt niet gepubliceerd.