Tienermoeder bekend van TV vraagt zich af wanneer baby frikandellen mag

In het programma ‘Vier Handen Op Eén Buik’ van gisteravond schoot WNL-presentatrice Leonie ter Braak aanstaande tienermoeder Ashley te hulp. En die aflevering bleef niet onopgemerkt. De zwangerschap van Ashley verloopt niet soepel, is te zien in het programma. De foetus heeft na zeven maanden een flinke groeiachterstand, waarna aanstaande moeder Ashley besluit te stoppen met roken. Het hele huis wordt vervolgens rookvrij. Een stap in de goede richting.

“Wanneer mag de baby patat en een frikadel?”, vraagt Ashley zich, tot grote verbijstering van Leonie, af. Die raadt haar af haar kind überhaupt fastfood te geven. “Ook niet als het in de airfryer gaat? Dat is minder vet”,

No Replies tot "Tienermoeder bekend van TV vraagt zich af wanneer baby frikandellen mag"

    Laat een reactie achter

    Je email adres wordt niet gepubliceerd.