SINAASAPPEL VANILLE SMOOTHIE

Een Paasontbijt is pas echt compleet met een glas lekker sap. Want met Pasen eet en drink je, net als alle overige feestdagen van alles te veel en vooral ook, veel tegelijk.  Versgeperste jus d’orange vind is heerlijk maar het kan ook anders, bijvoorbeeld als smoothie!

En met alle andere fijne baksels die we eerder deze week hebben gedeeld, is een makkelijk en snel receptje misschien wel even precies wat je zoekt. Voor een smoothie ben je nooit lang bezig en ook voor deze variant is het een kwestie van alles in de blender gooien en mixen. De combi van vanilleyoghurt, sinaasappelsap en banaan is hartstikke lekker en zorgt voor een zonnig glas op tafel.

Ingrediënten:

  • 4 handsinaasappelen
  • 1 banaan rijp is het lekkerst
  • 350 gram vanilleyoghurt
  • 4 ijsklontjes
Bereidingswijze:

  1. Snijd de sinaasappelen doormidden en knijp het sap er boven de kan van de blender uit.
  2. Voeg de banaan, de vanilleyoghurt en de ijsklontjes toe en mix het geheel tot een gladde smoothie.

No Replies tot "SINAASAPPEL VANILLE SMOOTHIE"

    Laat een reactie achter

    Je email adres wordt niet gepubliceerd.