Politie verbrandt 3 ton wiet en maakt hele stad stoned

This photo provided Tuesday, May, 14, 2013 shows burning cannabis, Thursday, May 9, 2013 outside Casablanca, Morocco. Moroccan customs authorities incinerated 9.5 tons of cannabis resin, days after record hashish hauls in neighbouring Spain. (AP Photo/Meriem Ismail)

In Indonesië heeft de politie zich niet van zijn meest intelligente kant laten zien. Na de ontdekking van een karrenvracht aan wiet (zo’n 3 ton) besloten zij het te verbranden net buiten West-Jakarta. Ze hielden er echter geen rekening mee dat de kracht van wiet juist naar voren komt zodra het wordt verhit. Gevolg: ontzettend veel mensen in West-Jakarta werden onbewust stoned en gingen op hun beurt naar de politie om verhaal te halen. Oeps…

wiet

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.