Temptation Danique aan de stok met Amijé

Bij het laatste kampvuur gaven ze elkaar nog een knuffel als afscheid, dus leek het allemaal redelijk koek en ei. Maar zet ze nu maar niet meer in 1 ruimte want de 2 meiden zou nou alles behalve vriendinnen.

Tijdens een “closet sale” voor het goede doel vriel Olcay Gulsen aan Danique hoe het nou allemaal zit. En hoopte op wat pikante antwoorden. Danique blijft heel netjes en zegt geen woord over het feit wat er tussen Donny en haar speelt. Wel wil ze een net woord kwijt over Amijé

Dorien die echter ook anwezig was op de “closet sale” is een stuk minder vriendelijk en zegt . “Na het programma heeft ze drank over haar gegooid bij een festival.” En met die onthulling is Danique niet heel erg blij. “Ik houd gewoon heel netjes mijn mond.”

Toch vraagt Olcay nog even door. “We hebben geen ruzie, maar ik snap haar ook wel. Als zij ons dan zo samen ziet, is dat voor haar natuurlijk ook niet leuk. Dus ik snap dat zij dan ook wel denkt van ‘K*twijf, ga gewoon weg bij mijn man’”, aldus Danique.