Ed Sheeran stopt met muziek maken en heeft daar een héél goede reden voor

Na een tournee van drie jaar is zanger Ed Sheeran toe aan wat rust en gaat hij er even tussenuit. Niet alleen om uit te rusten, maar ook omdat hij andere grote plannen heeft.

De zanger wil zich bezighouden met andere projecten dan platen maken. Bijvoorbeeld het stichten van een gezin met Cherry Seaborn, zijn verloofde met wie hij stiekem in het huwelijk zou zijn getreden. Dit meldt de BBC. Ed Sheeran heeft maandag in een gesprek door laten schemeren dat hij al getrouwd zou zijn met Cherry. Toen de interviewer vroeg hoe de bruiloft eruit zou komen te zien, wees hij alleen even naar zijn trouwring om aan te geven dat ze al getrouwd zijn.”Ik doe nooit iets in het openbaar”, antwoordde de zanger op de vraag hoe hij dat verborgen heeft weten te houden. Ed Sheeran maakte begin dit jaar bekend dat hij zijn vriendin ten huwelijk had gevraagd.

Jaar vrij
Ed wil nog wel even duidelijk maken dat zijn break tijdelijk is. “Ik zal nooit stoppen met muziek maken, want dat is mijn hobby en geen werk. Het lijkt me leuk om eens een musical te doen of een film te maken, eentje maar. Naast toeren en muziek produceren komt er hopelijk ook een familie,” aldus Ed. “Als mijn tournee eind september afgelopen is, neem ik met plezier een jaar vrij. Dan ben ik drie jaar aan het toeren geweest en dat is best gek. Ik moet daar echt van loskomen en andere dingen gaan doen.”

Tweede album
Na het uitkomen van zijn tweede album nam de zanger ook een lange break om tot zichzelf te komen. Hij spendeerde zijn tijd toen onder meer aan reizen, raften, zwemmen met haaien en bungeejumpen.

BACK TO TOP