Dakloze Michael van der Plas door zijn zus opgevangen

Tijdens de afwezigheid van zijn ex-vrouw Samantha ‘Barbie’ de Jong zorgt Michael van der Plas voor hun kinderen. Daarvoor liet hij huis en haard in Spanje achter, maar het valt niet mee om in eigen land weer vaste voet aan de grond te krijgen.

Omdat zijn ex-vrouw Samantha de Jong in een Schotse afkickkliniek verblijft, is Michael van der Plas vanuit Spanje, waar hij een feestcafé runt, teruggekeerd naar Nederland om voor hun kinderen Angelina (6) en Milano (3) te zorgen. Dat klinkt een stuk gemakkelijker dan het is – Michael heeft namelijk geen huis!

‘Ik krijg in Den Haag geen woning toegewezen,’ zegt hij tegen Story. ‘Ik woon op dit moment bij mijn zusje. We zitten daar met z’n zevenen in een driekamer-woning. Dat is niet ideaal. Mocht het bij mijn zusje echt niet meer gaan, dan heeft mijn manager Jake Hampel aangeboden om bij hem op zolder te gaan wonen.’

BACK TO TOP