Georgina Verbaan: ‘Ik krijg doodsverwensingen en wordt uitgemaakt voor hoer’

Georgina Verbaan is heel actief op sociale media, en houdt ervan om op de barricades te klimmen. Maar daar moet ze wel een prijs voor betalen. De actrice krijgt regelmatig reacties van mensen die haar doodwensen of uitmaken voor hoer.

Negatieve reacties
Georgina uit regelmatig haar mening op sociale media, vooral op Twitter. Maar het is niet de bedoeling dat haar verkondigingen worden opgepakt door de media. ‘Als mijn tweets te veel geretweet worden, verwijder ik ze.

Ik wil mezelf niet teruglezen op nu.nl,’ zegt ze tegenover &C. Ook krijgt ze geregeld vervelende reacties via sociale media. Inmiddels is ze daar wel aan gewend en doet het haar niks meer. ‘Nee, mensen die lelijk over me doen, daar lig ik niet meer wakker van.’

BACK TO TOP