Moeder moet het haar van haar driejarige zoon 23 keer wassen na vaseline-ramp.

Een moeder werd gedwongen om het haar van haar zoon 23 keer te wassen nadat hij zijn hoofd vol smeerde met vaseline en haar pogingen om het te verwijderen met bloem maakten er een dikke pasta van – net zoals Ross in Friends.

Jaymielee Stewart (23) schrok zich een hoedje toen ze zag dat het haar van haar driejarige zoon Lucas helemaal onder de vettige smurrie zat. Het jongetje wilde er gewoon cool uitzien voor zijn eerste schooldag, maar het resultaat was niet meteen wat hij verwacht had.

De huismoeder zei dat ze er zes uur lang over deed om de waterbestendige substantie te verwijderen met shampoo, conditioner en waspoeder, maar niets lukte.

Online advies suggereerde om talkpoeder te gebruiken, maar dat had Jaymielee niet, dus gebruikte ze zelfrijzende bloem. Dat maakte het alleen nog maar erger …

De vergissing is een beetje te vergelijken met de aflevering van Friends van seizoen 5 – “Die met al de goede voornemens” – waarin Ross zich met lotion en talkpoeder in een lederen broek probeert te murwen.

De moeder moest het haar van haar zoon 23 keer wassen om het grootste deel van het product eruit te krijgen, maar het heeft nog altijd een beetje een vettige glans.

Jaymielee uit Glasgow in Schotland zei: “Ik had kunnen huilen toen ik hem zag. Ik wist meteen dat er iets aan de hand was toen ik hem riep om naar beneden te komen en het verdacht stil bleef. Toen hij naar beneden kwam, zei hij: “Kijk, mama, ik heb mijn haar gedaan.’ Ik kon het gewoon niet geloven. Zijn haar was een vettige boel, het leek wel of hij een ketel frituurolie over zijn hoofd gegoten had.”

Later besefte ze dat de jongen haar slaapkamer was binnengeslopen en een potje vaseline gebruikt had om zijn haar te “stylen.”

Hebben jouw kinderen ook al zo’n capriolen uitgehaald? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit als ook jij moest glimlachen!

Bron en afbeeldingen: Mirror en Kennedy