Goedkope kerstcommercial die minder dan €50 kostte, verovert hele internet en doet de traantjes vloeien.

Kerstreclames zijn een onderdeel geworden van onze westerse cultuur. Elk jaar komen bedrijven met alsmaar duurdere producties om mensen warm te maken voor de feestdagen. Het is de bedoeling dat mensen erover praten en erdoor geïnspireerd worden – vaak gewoon om bepaalde producten te kopen.

De laatste tijd krijgen dergelijke reclames echter heel wat kritiek. Sommige mensen vinden het niet oké dat een bedrijf duizenden euro’s kunnen uitgeven aan reclame, terwijl veel mensen het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen.

Deze eenvoudige, maar ontzettend krachtige commercial van Phil Beastall gaat helemaal viraal, vooral omwille van de boodschap van menselijkheid, en omdat het aantoont dat Kerstmis niet gaat over dure kerstcadeautjes maar over familie.

Ondertussen werd de video al miljoenen keren bekeken en mensen wereldwijd zijn erg ontroerd. De korte film draait rond een man die de dagen voor Kerstmis aftelt, maar op kerstdag zit hij alleen in de keuken met een cassettespeler in plaats van omringd door geliefden.

Bekijk de virale video hieronder en DEEL deze boodschap met je geliefden!

Bron en afbeeldingen: Bored Panda en YouTube