Politie in Sittard moet uitrukken voor vals zingende vrouw die zondagsrust van buren verstoorde.

De buren van de zingende buurvrouw in Sittard konden haar valse noten niet meer aanhoren en belden de politie om haar een “toontje lager” te doen zingen.

Uiteindelijk kon er op die manier een einde gemaakt worden aan het “kattengejank” van de vrouw in kwestie. Een wijkagent meldt dat ze opgebeld werden over een “schreeuwende” vrouw die de zondagsrust van de buren verstoorden. De politieagenten moesten even zoeken, maar konden de bron van de valse noten uiteindelijk opsporen.

Volgens De Telegraaf ging het om een dame van Braziliaanse afkomst die een Koreaans nummer probeerde te zingen. De vrouw zelf kwam compleet uit de lucht vallen en was er zich niet bewust van dat de buren haar konden horen. Ze bood dan ook onmiddellijk haar excuses aan: “Sorry, sorry, ik wist niet dat de buren dit hoorden”, zou ze tegen de wijkagent gezegd hebben.

Melding schreeuwende mensen in flat Sittard. Na lang zoeken uiteindelijk uitgekomen bij een Braziliaanse dame die Koreaans aan het zingen/ schreeuwen was. Sorry sorry ik wist niet dat de buren dit hoorden..

Informatie over Twitter Ads en privacy
DEEL dit bericht met iedereen die thuis ook graag een deuntje zingt!

Bron en afbeeldingen: De Telegraaf