Mannen kunnen nu ook kerstverlichting voor in hun baard kopen.

Nu de feestdagen weer voor de deur staan worden we zoals gewoonlijk om de oren geslagen met nieuwe kersttrends. Dit jaar springt er echter eentje uit. Dit jaar is er niet alleen een uitgebreid gamma kerstlichtjes voor in de boom, maar ook voor in je baard.

Mannen die deze kerst echt hip willen zijn, hangen kerstlichtjes op in hun baard! Met deze lichtjes zullen baarddragers letterlijk stralen tijdens het kerstdiner. Verschillende fabrikanten bieden de baardverlichting aan en ze zijn er in de meest uiteenlopende kleuren.

De webwinkel Bol.com biedt voor €9,90 baardkerstverlichting aan. Het gaat om kleine LED-lichtjes die hittevrij zouden zijn. De lichtjes zitten aan een 90 cm lange draad die je met clipjes in je baard kunt hangen.

Firebox, een van de fabrikanten, heeft wel een belangrijke waarschuwing: doe de lichtjes niet in als je baard nat zijn. Het is uiteraard geen geheim dat elektriciteit en water niet de beste vrienden zijn. Alleen de batterijen zijn inbegrepen, voor de gezichtsbeharing moet je zelf zorgen, luidt het nog.

Ook op Amazon vinden we verschillende baardlichtjes. Daar worden mensen aangemoedigd om ze te dragen op “kerstdag of met nieuwjaar, op een lelijke truienfeestje of gewoon om mee naar het werk te gaan.”

Wie moet dit absoluut hebben? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit met alle mannen met baarden die je kent!

Bron en afbeeldingen: HLN , Bol.com en Amazon