Mensen zijn woedend over nieuwe foto van Beckham met dochtertje.

Hoor jij het ook? Dat licht zeurend geluid van het steen en been geklaag op de sociale media. Sommige mensen hadden al enige tijd niets meer om zich over op te winden en werden nu door niemand minder dan David Beckham op hun wenken bediend. Wat heeft de wereldberoemde voetballer nu weer uitgespookt, horen we jullie denken? Hij postte alweer een foto met zijn dochtertje waarop hij haar op de mond kust …

Ja, inderdaad, sluit je ramen, barricadeer de deuren, want de moraalridders zijn aan het tweeten, reageren en posten geslagen.

Ze vinden het niet kunnen dat een vader zijn zevenjarige dochter op de mond kust, wellicht omdat deze zeurpieten niets beter te doen hebben.

Dit is de “schokkende” foto die de sociale netwerken in rep en roer zet:

Meer dan een schattige foto van een vader met zijn dochter zien we eerlijk gezegd niet veel, tenzij dan wat kerstverlichting lijkt te zijn op de achtergrond.

Op een of andere manier maakt dit sommige online puriteinen erg overstuur en blijkbaar staat een vader die zijn dochter een beetje affectie toont anno 2018 voor sommigen meteen gelijk aan kindermisbruik.

En omdat we 2018 zijn, ongeacht hoe graag we de klok ook een beetje zouden willen terugdraaien, zijn mensen niet meer tevreden met het hebben van een mening, iedereen voelt ook de neiging om die te delen.

De foto lokte reacties uit als: “Je mag je dochter niet op de lippen kussen!, en “Dit is walgelijk!”

Onze suggestie is dat wanneer je iets seksueel ziet in deze foto, je best even een pauze neemt van het internet en de tijd neemt om eens heel lang in de spiegel te kijken.

Onze eigen ergernis terzijde, zijn er gelukkig ook nog enkele rationele mensen op het internet die gevoelig genoeg zijn om in deze foto te zien wat het is.

Dus aan de mensen die geschokt zijn door deze foto, doe de wereld een plezier en neem een dagje vrij!

Wat vind jij hiervan? Ben je het hiermee eens of vind je dit toch niet kunnen? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Instagram en UNILAD