Ali B zingt voor grootste en schattigste fan: zoontje Nouri.

De populariteit van Ali B scheert hoge toppen. Maar hij speelt niet alleen uitverkochte zalen plat. Het liefst van al zingt hij nog gewoon voor zijn zoontje Nouri. En die is nu al zijn grootste fan!

Ali B deelde op Instagram een vertederende video waarin hij voor Nouri zingt. Het jongetje komt niet meer bij van het lachen en giechelt erop los. De rapper geeft speciaal voor zijn kleintje het beste van zichzelf en dat weet de kleine Nouri wel te waarderen. Ali B brengt overigens een geweldige vertolking van Do-Re-Mi van de Sound of Music.

Het is geen geheim dat Ali B zijn familie op de eerste plaats zet. Eerder stelde hij zijn theatertournee “Koorts” speciaal voor zijn zoon uit. In oktober zei hij daarover: “Ik heb een bewuste keuze gemaakt dat ik daar echt bij wil zijn, omdat ik anders later echt spijt krijg.”

Nouri werd geboren in augustus. Naar verluidt was het niet meteen gepland, maar uiteraard kon Ali B zijn geluk niet op.

Bekijk de schattige video hieronder en DEEL dit met je vrienden die vandaag ook een dosis schattigheid kunnen gebruiken.

Bron en afbeeldingen: Instagram en RTL Boulevard

BACK TO TOP