Hartverwarmende kerstcommercial over vader en zijn zoon doet de hele wereld in zwijm vallen.

Reclame en commercials worden vaak gezien als een noodzakelijk kwaad. Mensen zijn zelfs bereid om te betalen om geen advertenties te hoeven zien. Maar soms zijn er reclames die echt de moeite waard zijn. Vooral in de aanloop naar de feestdagen worden we vaak verwend met prachtige commercials. De onderstaande video is daar het beste voorbeeld van.

Deze commercial van Bouygues, het Franse telecombedrijf, ging helemaal viraal. En als je het gezien hebt, begrijp je meteen waarom. Het filmpje bevat alle ingrediënten om de harten te beroeren: een prachtig nummer, een dansende papa, een verrassing …

De video gaat over een vader en zijn zoon, maar je moet het gewoon zelf gezien hebben om het te begrijpen. Dit filmpje zal je gewoonweg meerder keren willen zien. Zo goed!

DEEL dit bericht met je vrienden en familie want ook zij moeten dit gezien hebben!

Bron en afbeeldingen: YouTube

BACK TO TOP