Waarom Julia Roberts plotseling een F-cup heeft.

Julia Roberts was onlangs te gast bij de populaire talkshow van Ellen DeGeneres. Daar kwam een “pijnlijk” onderwerp aan bod: het teleurstellend aantal volgers van de actrice op Instagram. Ondanks haar sterrenstatus heeft Julia Roberts “maar” drie miljoen volgers.

Volgens DeGeneres, die 60 miljoen Instagram-volgers heeft, was er maar een oplossing om de populariteit van Roberts een beetje op te krikken: de stijl van Kim Kardashian overnemen. De stylisten van de talkshow gingen meteen aan de slag en tooiden haar in een harnas met een enorme borstpartij – maatje F!

Roberts zelf moest er hartelijk om lachen, maar wellicht was de verkleedpartij slechts eenmalig. “Ik word waarschijnlijk verondersteld om volgers te willen hebben, maar daar ben ik nu niet meer zo zeker van”, zei de actrice lachend.

Haar verschijning in de DeGeneres show leverde wel resultaat op, want ondertussen steeg haar aantal volgers al tot 3,6 miljoen!

Bekijk het fragment hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden als ook jij Julia Roberts zo’n geweldige vrouw vindt!

Ingesloten video

Ellen DeGeneres

@TheEllenShow

I wanted to help Julia Roberts get more Instagram followers. I hope this works.

1.768 mensen praten hierover

Bron en afbeeldingen: Instagram en Twitter

No Replies tot "Waarom Julia Roberts plotseling een F-cup heeft."