Kledingwinkel van Roy Donders failliet.

Roy Donders vroeg het faillissement aan en dat zal aanstaande donderdag officieel uitgesproken worden.

Donders vroeg zelf het faillissement aan van zijn kledingwinkel “Rojami’s” omdat de verkoop de verwachtingen niet haalde. Dat meldt Omroep Brabant. Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van Privé, sprak hierover in “Wakker!”, het populaire radioprogramma van Omroep Brabant. Hij liet optekenen: “Het is een groot drama voor hem. Roy weet het natuurlijk al langer, afgelopen weekend hadden we er contact over.”

De 27-jarige Donders uit Tilburg heeft het heel moeilijk met het faillissement. Hijzelf en zijn familie werkten jarenlang aan het project en staken er hun hele hart en ziel in. Helaas waren de zakencijfers zo negatief dat hij geen andere keuze had dan de boeken neer te leggen.

Roy maakte het voorbije jaar zo al een heel moeilijke tijd door. Terwijl hij nog volop aan het rouwen was om zijn overleden oma, stierf ook zijn grootvader. Nadat zijn relatie met Marvin deze zomer afsprong, moet hij opnieuw een belangrijk hoofdstuk van zijn leven afsluiten.

Naar verluidt is de kans klein dat de kledingwinkel ooit nog opnieuw opengaat. Een curator zal nu alles afhandelen. Let wel: het gaat niet om een persoonlijk faillissement, maar van de winkel.

Wat jammer voor Roy. Maar met zijn doorzettingsvermogen en ondernemingsgeest twijfelen we er niet aan dat 2019 alleen maar goede dingen zal brengen voor de huispakkenkoning!

DEEL dit bericht om Roy een hart onder de riem te steken!

Bron en afbeeldingen: Omroep Brabant