“Barbie is dood” en daar hoort compleet nieuwe look bij.

Barbie is niet meer. Samantha de Jong is weer thuis en geeft aan dat ze nooit meer Barbie genoemd wil worden. Om dat in de verf te zetten heeft de realityster haar oude imago in de prullenmand gegooid en ruilde ze haar blonde haren voor een bruin kapsel.

Op Instagram liet Samantha aan haar volgers weten dat ze eindelijk weer thuis is na 16 weken behandeling in een Schotse kliniek.

Ze schreef:

“Ik heb mijn blonde lokken achtergelaten in Schotland en ga verder als Samantha de Jong. Ik ga mij richten op mijn herstel en mijn twee lieve kindjes.”

Ze zegt dat het heerlijk voelt om weer thuis te zijn en dat ze het niet gemakkelijk had in Schotland. “Het is zeker niet makkelijk geweest, maar het was wel de moeite waard. Ik had het van mezelf niet verwacht, maar heb de kracht gevonden om de verslaving te overwinnen. Ik wil de mensen bedanken die er voor mij geweest zijn, zowel in Schotland als hier”, liet de voormalige blondine in een eerder bericht weten.

Wat vind jij van de nieuwe look van Samantha? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Nieuwsblad, De Telegraaf en Instagram

BACK TO TOP