Bedrijf stuurt voor Kerstmis een scheet in een bokaal naar je geliefden.

Naarmate we de deurtjes op onze adventkalender openscheuren, verdwijnen de dagen voor Kerstmis even snel als de glühwein op kerstborrels.

Sommige mensen houden ervan om last minute nog cadeautjes te kopen, terwijl de verkopers je van buiten toelachen, maar eens je binnen bent toeschreeuwen. De feestdagen – een magische periode.

Anderen zijn er goed op tijd bij en vermijden liever de lange rijen, hebben misschien online hun kerstinkopen gedaan, en genieten met een goed glas wijn bij de open haard.

Wat voor persoon je ook bent, wanneer je een cadeautje ziet dat gewoon perfect voor iemand is, moet je het hebben. Vergeet het budget, vergeet de gelijke behandeling van familieleden, alles zwicht voor het perfecte geschenk.

Dus wat is het perfecte geschenk horen we je je afvragen? Nou, een scheet in een bokaal natuurlijk. Een scheet in een bokaal? Kan je dat even uitleggen? Ja, ja, dat kunnen we. Het is een glazen bokaal met een dekseltje en binnenin zit een scheet.

Waar slaat dat op? Nou, bedankt voor het vragen, maar dat is niet aan ons. In plaats daarvan legt het bedrijf achter het concept, FartsDirect, het zelf uit:

“Al jarenlang maakt de beruchte scheet het voorwerp uit van hilariteit en gesprekken. Flatulentie, scheten laten, zijn slechts enkele uitdrukkingen die in de moderne samenleving gebruikt worden om gas te laten vliegen. Maar ze zijn nog altijd ontzettend grappig … van kinderachtig tot onvolwassen (wat is er overigens leuk aan volwassen worden?)

Scheten laten maakt onderdeel uit van wat Moeder Natuur creëerde, toch? En daar zouden we trots op moeten zijn!”

Je kunt uit verschillende aroma’s kiezen zoals “spruitjes” en “curry napalm”, met een gepersonaliseerd berichtje erbij om naar de gelukkige ontvanger te sturen.

Vrolijk kerstfeest, stinkdieren!

DEEL dit bericht met iemand die dit wel leuk zou vinden!

Bron en afbeeldingen: Farts Direct en UNILAD