Jongeman uit Nijmegen slaapt roes uit in midden van straat als levend standbeeld op fiets.

De politie in Nijmegen moest zich zaterdagnacht even in de wangen knijpen toen ze een jongeman in het midden van de straat slapend op zijn fiets aantroffen.

De jonge kerel had duidelijk te diep in het glas gekeken en besloot om ter plekke zijn roes even uit te slapen. De politie schreef bij het kiekje: “Soms komen we in de nachtdienst hilarische gevallen tegen. Zo ook deze jongen.”

De politieagenten maakten de jongeman wakker en vroegen hem vriendelijk om op een meer adequate plaats verder te slapen. De politie gaf nog mee dat de jongen het goed stelde en dat hij alleen een “iets” teveel gedronken had.

DEEL dit met een van je vrienden die hiertoe ook in staat is!

Bron en afbeeldingen: Instagram en De Telegraaf