Roxeanne stopt op korte termijn met zingen.

Het gaat Roxeanne Hazes voor de wind, zowel op persoonlijk als op professioneel gebied. Roxeanne is volop bezig met de productie van een nieuw album en volgend jaar gaat ze op tournee. Het is dan ook eerder verwonderlijk dat de zangeres aankondigde dat ze op korte termijn gaat stoppen met zingen.

De beslissing komt als een donderslag bij heldere hemel, maar aan Grazia verklaart ze dat haar beslissing al een tijdje vaststaat. Ze ziet het niet zitten om tot haar pensioen door te werken en wil kunnen genieten van haar gezin. Sinds ze moeder is geworden, is ze daar helemaal zeker van.

Haar grote droom is om naar het buitenland te verhuizen. Ze kondigde aan dat ze nog enkele jaartjes “goed geld” gaat verdienen om er dan gewoon mee te stoppen. Roxeanne wil haar zoon Fender zo’n mooi leven schenken als ze zelf gehad heeft. “Daar ga ik nu keihard voor bikkelen. Maar het lijkt me heerlijk om over een tijdje met mijn gezin naar het buitenland te verhuizen en op een berg te gaan zitten met geiten om ons heen”, verklaarde Roxeanne.

Maar ondertussen kunnen de fans alvast uitkijken naar haar nieuwe album dat volgend jaar uitkomt en haar aangekondigde optredens onder meer in Paradiso.

Wat vind jij van de beslissing van Roxeanne? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron en afbeeldingen: InstagramLibelle en Grazia